Per què sense gluten?

Milola_0006.72.jpg
 

En el cor de Milola està el desig de viure una vida plena i deliciosa.

Es tracta d'amics, familiars, veïns - fins i tot estranys!

Els bons moments que es produeixen al voltant d'una taula, amb la família i els amics, són, sense cap dubte, la veritable essència de la vida. Pot haver-hi moltes circumstàncies personals que ens diferenciïn, però sempre hi ha això que ens reconcilia i salva aquesta distància: la gastronomia. En els nostres viatges a diferents cultures hem trobat, sense excepció, aquest nexe comú, aquest vincle inefable. El xivarri feliç dels mercats de barri, els riures i les confidències que, sinceres, sorgeixen espontàniament entorn d'una taula.

Quan una persona pateix de qualsevol intolerància alimentària aquest regal es veu truncat, donant lloc a una soledat i exclusió tant trista com innecessària. Aquesta exclusió no és intencionada, sinó resultat, en general, d'un mercat desinformat. Perquè creiem que el blat és essencial per a la cuina, oi? I els hàbits són difícils de canviar. La tradició és de vegades l’adversari més dur. Però i si no és així? Nosaltres no estem d'acord. Volem tornar a reunir a tothom al voltant d'una taula, i treballem perquè així sigui.

Es tracta d'eliminar les barreres i creences limitants.

Creiem que històricament, el blat ha dominat la nostra dieta perquè sí, perquè hi era, funcionava, i s'ha cultivat massivament. Amb això hem creat un hàbit que ens ha atrapat en falses creences. És cert que funciona de meravella a la cuina, però també és cert que aquest hàbit ens ha limitat a pensar que és l'única alternativa per fer bons dolços i pans. Només cal obrir una mica més la ment i mirar al voltant per descobrir que la terra ens brinda una varietat extraordinària de matèria primera que pot aportar riquesa no solament a aquells que pateixen intolerància o al·lèrgia al gluten, sinó al públic general. 

Milola va néixer amb el desig i la intenció de desafiar aquestes limitacions.

Però no volem convèncer-te amb discursos llargs.

Preferim seduir el paladar amb dolços saborosos i nutritius. Entre les farines que ferm servir s'inclouen:

  • Melca

  • Teff

  • Mill

  • Arròs

  • Blat Sarraí

  • Quinoa

  • Ametlla
  • Avellana
  • Llinosa
  • Psillium

Milola neix de la nostra passió per la gastronomia i el nostre interès per la salut. Buscant l'equilibri entre la nutrició i el plaer, hem creat una carta de productes artesanals i senzills, però summament innovadors. Fets per un grup de gent que adorem cuinar tant com menjar.  

Es tracta de compartir els focus amb col·laboradors brillants.

Les nostres farines no són les úniques protagonistes. Amb una abundància de productes frescos, sucre de canya integral, atzavara, saba d'auró, fruites i hortalisses fresques de temporada, a Milola estem obstinats a demostrar que la pastisseria sense gluten dóna un nou significat a la nostra estimada dieta mediterrània. 

Perquè en la varietat està el gust i la clau per a una vida saludable, nosaltres creiem que cereals com la melca, el mill, la quinoa, el teff, l'arròs i el blat sarraí són una salvació no només per aquells que pateixen d'intolerància al gluten, sinó una excel·lent alternativa per a tots, gràcies al seu valor nutricional i sabor.

Però no volem convèncer-te. Obre una caixa de galetes Milola i comprova-ho. Ho gaudiràs.

I pels més ambiciosos, aquí podeu llegir el que expliquen els nostres clients, de la nostra petita revolució sense gluten.