Política de Privacitat

PRIVACITAT I CONDICIONS GENERALS

Recomendación previa.

Et donem la benvinguda a aquesta web i et recomanem que llegeixis la nostra Política de Privacitat. Aquí et descrivim la manera en la qual milola.commilola.esmilola.cat 

i tots els seus subdominis recapten i utilitzen informació sobre els seus clients, usuaris i subscriptors d'aquesta web.

En aquesta web es respecten i cuiden les dades personals dels usuaris. Com a usuari, has de saber que els teus drets estan garantits. Ens hem esforçat per crear un espai segur i fiable.

La teva privacitat és important per a nosaltres.

En aquesta declaració de privacitat t'expliquem quines dades personals recollim dels nostres usuaris i com les utilitzem. T'animem a llegir detingudament aquests termes abans de facilitar les teves dades personals en aquesta web.

Ens hem esforçat per crear un espai segur i fiable i per això volem compartir els nostres principis respecte a la teva privacitat:

 • Mai sol·licitem informació personal a menys que realment sigui necessària per prestar-te els serveis que ens requereixis.

 • Mai compartim informació personal dels nostres usuaris amb ningú, excepte per complir amb la llei o en cas que compti amb la teva autorització expressa.

 • Mai utilitzem les teves dades personals amb una finalitat diferent de l'expressada en aquesta política de privacitat.

Cal advertir que aquesta Política de Privacitat podria variar en funció d'exigències legislatives o d'autoregulació, per la qual cosa s'aconsella als usuaris que la visitin periòdicament. És aplicable en cas que els usuaris decideixin emplenar algun formulari de qualsevol dels seus formularis de contacte on es demanin dades de caràcter personal.

Milola Gluten Free SL ha adequat aquesta web a les exigències de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (LOPD), i al Reial Decret 1720/2007, de 21 de desembre, conegut com el Reglament de desenvolupament de la LOPD. Compleix també amb el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de 27 d'abril de 2016 relatiu a la protecció de les persones físiques (RGPD), així com amb la Llei 34/2002, d'11 de juliol, de serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE o LSSI).

Responsable del tractament de les teves dades personals:

 • Identitat del Responsable: Milola Gluten Free SL
 • Nom comercial: Milola Gluten Free SL
 • CIF: B66724998
 • Direcció: C. Manzanillo, 20, 08395, Sant Pol de Mar (Barcelona).
 • Correu electrònic: info@milola.com
 • Delegat de Protecció de Dades: Manuela Garcia Sánchez, contacte: manuela@milola.com.

Principis que aplicarem a la teva informació.

En el tractament de les teves dades personals, aplicarem els següents principis que s'ajusten a les exigències del nou reglament europeu de protecció de dades:

 • Principi de licitud, lleialtat i transparència: Sempre requerirem el teu consentiment per al tractament de les teves dades personals per a un o diversos fins específics pels quals t'informarem prèviament amb absoluta transparència.
 • Principi de minimització de dades: Només sol·licitarem les dades estrictament necessàries en relació amb els fins per als quals les requerim. Els mínims possibles.
 • Principi de limitació del termini de conservació: les dades seran mantinguts durant només el temps necessari per a la finalitat del tractament, en funció a la finalitat, t'informarem del termini de conservació corresponent, en el cas de subscripcions, periòdicament revisarem les nostres llistes i eliminarem aquells registres inactius durant un temps considerable.
 • Principi d'integritat i confidencialitat: Les teves dades seran tractades de tal manera que es garanteixi una seguretat adequada de les dades personals i es garanteixi confidencialitat. Has de saber que prenem totes les precaucions necessàries per evitar l'accés no autoritzat o ús indegut de les dades dels nostres usuaris per part de tercers.

Com hem obtingut les dades?

Les dades personals que tractem a Milola Gluten Free SL procedeixen de:

 • Formulari de contacte.
 • Formulari de subscripció.
 • Comentaris en el bloc.

Menors d'edat:

Els nostres serveis i productes són per a majors de 18 anys. Els menors d'aquesta edat no estan autoritzats a utilitzar els nostres serveis de subscripció i no deuen, per tant, enviar-nos les seves dades personals.

Quins són els teus drets quan ens facilites les teves dades?

Qualsevol persona té dret a obtenir confirmació sobre si a Milola Gluten Free SL estem tractant dades personals que els concerneixen, o no.

Les persones interessades tenen dret a:

 • Sol·licitar l'accés a les dades personals relatives a l'interessat.
 • Sol·licitar la seva rectificació o supressió.
 • Sol·licitar la limitació del seu tractament.
 • Oposar-se al tractament.
 • Sol·licitar la portabilitat de les dades.

Els interessats podran accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre altres motius, les dades ja no siguin necessaris per a la finalitat per al qual van ser recollides. En determinades circumstàncies, els interessats podran sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament les conservarem per a l'exercici o la defensa de reclamacions.

En determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la seva situació particular, els interessats podran oposar-se al tractament de les seves dades. Milola Gluten Free SL deixarà de tractar les dades, excepte per motius legítims imperiosos, o l'exercici o la defensa de possibles reclamacions. Com interessat, tens dret a rebre les dades personals que t'incumbeixin, que ens hagis facilitat i en un format estructurat, d'ús comú i lectura mecànica, i a transmetre'ls a un altre responsable del tractament quan:

 • El tractament estigui basat en el consentiment.
 • Les dades hagin estat facilitades per la persona interessada.
 • El tractament s'efectuï per mitjans automatitzats.

En exercir el teu dret a la portabilitat de les dades, tindràs dret a què les dades personals es transmetin directament de responsable a responsable quan sigui tècnicament possible.

Els interessats també tindran dret a la tutela judicial efectiva i a presentar una reclamació davant l'autoritat de control, en aquest cas, l'Agència Espanyola de Protecció de Dades, si consideren que el tractament de dades personals que el concerneixen infringeix el Reglament.

Amb quina finalitat tractem les teves dades personals?

Quan un usuari es connecta amb aquesta web ara per comentar un post, enviar un correu al titular, subscriure's o realitzar alguna contractació, està facilitant informació de caràcter personal de la qual és responsable Milola Gluten Free SL. Aquesta informació pot incloure dades de caràcter personal com poden ser la teva adreça IP, nom, adreça física, adreça de correu electrònic, número de telèfon, i d'altra informació. En facilitar aquesta informació, l'usuari dóna el seu consentiment perquè la seva informació sigui recopilada, utilitzada, gestionada i emmagatzemada per https://www.milola.comhttps://www.milola.eshttps://www.milola.cat, només com es descriu en l'Avís Legal i en la present Política de Privacitat.

A Milola Gluten Free SL hi ha diferents sistemes de captura d'informació personal i tractem la informació que ens faciliten les persones interessades amb la següent finalitat per cada sistema de captura (formularis):

 • Formulari de contacte: Sol·licitem les següents dades personals: Nom, Email, per respondre als requeriments dels usuaris de https://www.milola.comhttps://www.milola.eshttps://www.milola.cat. Per exemple, podem utilitzar aquestes dades per respondre la teva sol·licitud i donar resposta als dubtes, queixes, comentaris o inquietuds que puguis tenir relatives a la informació inclosa al web, els serveis que es presten a través del web, el tractament de les seves dades personals, qüestions referents als textos legals inclosos a la web, així com qualssevol altra consulta que puguis tenir i que no estiguin subjectes a les condicions de contractació. T'informem que les dades que ens facilites estaran ubicades als servidors de Dinahosting (proveïdor de Milola Gluten Free) dins de la UE, i Squarespace fora de l'EU als EUA. Squarespace està acollit a l'acord EU-US Privacy Shield, aprovat pel Comitè Europeu de Protecció de Dades. Podeu trobar tota la informació aquí.
 • Formulari de subscripció a continguts: En aquest cas, sol·licitarem les dades personals: Nom, Email, per gestionar la llista de subscripcions, enviar butlletins, promocions i ofertes especials, facilitades per l'usuari al moment de realitzar la subscripció. Dins del web hi ha diversos formularis per activar aquesta subscripció. Els butlletins electrònics o newsletter són gestionats per Mailchimp. T'informem que les dades que ens facilites estaran ubicades en els servidors de Mailchimp (proveïdor de Milola Gluten Free) fora de la UE als EUA. Mailchimp està acollit a l'acord EU-US Privacy Shield, aprovat pel Comitè Europeu de Protecció de Dades. Podeu trobar tota la informació aqui.
 • Formulari d'alta per comentaris del bloc: Per comentar les publicacions del bloc https://www.milola.comhttps://www.milola.eshttps://www.milola.cat, es requereix que l'usuari es doni d'alta a través d'un formulari. En aquest cas, sol·licitarem les dades personals: Nom, Email. Un cop donat d'alta, l'usuari podrà realitzar tants comentaris com vulgui i donar resposta sobre els anteriors. T'informem que les dades que ens facilites estaran ubicades als servidors de Dinahosting (proveïdor de Milola Gluten Free) dins de la UE, i Squarespace fora de l'EU als EUA. Squarespace està acollit a l'acord EU-US Privacy Shield, aprovat pel Comitè Europeu de Protecció de Dades. Podeu trobar tota la informació aquí.
 • Formulari de sol·licitud de serveis: Sol·licitem les següents dades personals: Nom, Email, per sol·licitar algun dels serveis que https://www.milola.com,  https://www.milola.eshttps://www.milola.cat posa a disposició dels seus usuaris. La informació recollida permetrà sol·licitar el servei corresponent per a una possible tramitació del mateix offline. Les sol·licituds seran respostes per correu electrònic. T'informem que les dades que ens facilites estaran ubicats en els servidors de Dinahosting (proveïdor de Milola Gluten Free) dins de la UE, i Squarespace fora de l'EU als EUA. Squarespace està acollit a l'acord EU-US Privacy Shield, aprovat pel Comitè Europeu de Protecció de Dades. Podeu trobar tota la informació aquí.

Existeixen altres finalitats per la qual tractem les teves dades personals:

 • Per garantir el compliment de les condicions d'ús i la llei aplicable. Això pot incloure el desenvolupament d'eines i algoritmes que ajuden a aquesta web a garantir la confidencialitat de les dades personals que recull.
 • Per donar suport i millorar els serveis que ofereix aquesta web.
 • També es recullen altres dades no identificatives que s'obtenen mitjançant algunes galetes (cookies) que es descarreguen a l'ordinador de l'usuari quan navega en aquesta web que detallem a la nostra política de cookies.
 • Per gestionar les xarxes socials. Milola Gluten Free pot tenir presència en xarxes socials. El tractament de les dades que es dugui a terme de les persones que es facin seguidores a les xarxes socials de les pàgines oficials de https://www.milola.comhttps://www.milola.eshttps://www.milola.cat, es regirà per aquest apartat. Així com per aquelles condicions d'ús, polítiques de privacitat i normatives d'accés que pertanyin a la xarxa social que procedeixi en cada cas i acceptades prèviament per l'usuari de Milola Gluten Free. Tractarà les seves dades amb les finalitats d'administrar correctament la seva presència a la xarxa social, informant d'activitats, productes o serveis de Milola Gluten Free. Així com per a qualsevol altra finalitat que les normatives de les xarxes socials permetin. En cap cas utilitzem els perfils de seguidors en xarxes socials per enviar publicitat de manera individual.

D'acord amb el que estableix el reglament general de protecció de dades europeu (RGPD) 2016/679, Milola Gluten Free SL., Amb domicili en Carrer Manzanillo, 20, 08395 Sant Pol de Mar, Barcelona, és responsable del tractament de les dades corresponents a Usuaris de la web i subscriptors.

Milola Gluten Free SL., no ven, lloga ni cedeix dades de caràcter personal que puguin identificar a l'usuari, ni ho farà en el futur, a tercers, sense consentiment previ. No obstant això, en alguns casos es poden realitzar col·laboracions amb altres professionals. En aquests casos, es requerirà consentiment dels usuaris informant sobre la identitat del col·laborador i la finalitat de la col·laboració. Sempre es realitzarà amb els més estrictes estàndards de seguretat.

Remàrqueting.

La funció del remàrqueting ens permet arribar a les persones que hagin visitat https://www.milola.com,  https://www.milola.eshttps://www.milola.cat anteriorment i associar una audiència determinada a un missatge concret. El remàrqueting és un mètode per aconseguir que els usuaris que han visitat el meu lloc tornin a fer-ho.

Com a usuari de https://www.milola.com,  https://www.milola.eshttps://www.milola.cat t'informem que estem recopilant informació per a aquesta funció de remàrqueting a https://www.milola.com,  https://www.milola.eshttps://www.milola.cat.

La informació que recopilem gràcies a aquesta funció és recollida per les cookies de Facebook. Pots conèixer les dades que recopilen aquestes cookies en les següents polítiques de privacitat de cada servei:

 • Facebook

Si no vols que la teva informació sigui recopilada per aquestes cookies, pots desactivar l'ús de cookies de Google a través de la Configuració d'anuncis de Google. També pots desactivar l'ús de cookies d'un proveïdor tercer a través de la pàgina d'inhabilitació de Network Advertising Initiative.

Aquest tipus de serveis permet interactuar amb xarxes socials o altres plataformes externes directament des de les pàgines d'aquesta web. Les interaccions i la informació obtinguda per aquesta web sempre estaran sotmeses a la configuració de privacitat de l'usuari en cada xarxa social. En cas que s'instal·li un servei que permeti interactuar amb xarxes socials, és possible que, encara que els usuaris no utilitzin el servei, aquest reculli dades de trànsit web relatius a les pàgines en què estiguin instal·lades.

Facebook Ads.

A https://www.milola.com,  https://www.milola.eshttps://www.milola.cat utilitzem Facebook Ads, la plataforma de publicitat de Facebook, que ens permet crear campanyes i anuncis. En generar un anunci, es pot segmentar el públic per:

 • Lloc.
 • Dades demogràfiques (edat, sexe, etc.)
 • Interessos (activitats, aficions, etc.)
 • El que compren a internet i per altres canals.
 • Etc.

Les dades obtingudes a través de Facebook Ads. estan subjectes a aquesta política de privacitat des del moment en què l'usuari deixa les seves dades en el formulari d'aquesta web per unir-se al butlletí de subscripcions. En cap cas s'utilitzarà la informació procedent de Facebook amb una finalitat diferent.

Legitimació per al tractament de les teves dades:

La base legal per al tractament de les teves dades és: el consentiment.

Per contactar o fer comentaris en aquesta web es requereix el consentiment amb aquesta política de privacitat.

L'oferta prospectiva o comercial de productes i serveis està basada en el consentiment que se li sol·licita, sense que en cap cas la retirada d'aquest consentiment condicioni l'execució del contracte de subscripció.

Categoria de dades recollides:

Les categories de dades que es tracten són dades identificatives.

En cap cas es tracten categories de dades especialment protegides.

Durant quant de temps conservarem les teves dades?

Les dades personals proporcionades es conservaran fins que no se sol·liciti la seva supressió per part de l'interessat.

A quins destinataris es comunicaran les vostres dades?

Moltes eines que fem servir per gestionar les teves dades són contractades per tercers.

Per prestar serveis estrictament necessaris per al desenvolupament de l'activitat,https://www.milola.com,  https://www.milola.eshttps://www.milola.cat comparteix dades amb els següents prestadors sota les seves corresponents condicions de privacitat:

Google Analytics: un servei analític de web prestat per Google, Inc., una companyia de Delaware l'oficina principal a 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View (Califòrnia), CA 94043, Estats Units ("Google"). Google Analytics utilitza "cookies", que són arxius de text ubicats al teu ordinador, per ajudar a https://www.milola.com,  https://www.milola.eshttps://www.milola.cat a analitzar l'ús que fan els usuaris del lloc web. La informació que genera la cookie sobre el seu ús de https://www.milola.com,  https://www.milola.eshttps://www.milola.cat (incloent la teva adreça IP) serà directament transmesa i arxivada per Google en els servidors d'Estats Units.

Hosting (Allotjament): Dinahosting, S.L., amb domicili a Espanya. Més informació a: https: //dinahosting.com). Dinahosting, S.L. tracta les dades amb la finalitat de realitzar els seus serveis de hosting per a Milola Gluten Free SL.

Plataforma web: Squarespace Ireland Ltd, Li Pole House, Ship Street Great, Dublin 8, Ireland. Més informació a: https://es.squarespace.com/imprint/. Squarespace Ireland Ltd, tracta les dades amb la finalitat de realitzar els seus serveis de plataforma web per a Milola Gluten Free SL.

E-mail màrqueting: Mailchimp, The Rocket Science Group, LLC d / b / a MailChimp amb domicili als EUA. Més informació a: https://mailchimp.com/legal/terms/. Mailchimp tracta les dades amb la finalitat de realitzar els seus serveis d'email màrqueting per a Milola Gluten Free SL.

Navegació.

En navegar per https://www.milola.comhttps://www.milola.eshttps://www.milola.cat, es poden recollir dades no identificables, que poden incloure, adreces IP, ubicació geogràfica (aproximadament), un registre de com s'utilitzen els serveis i llocs, i altres dades que no poden ser utilitzades per identificar l'usuari. Entre les dades no identificatives estan també les relacionades als teus hàbits de navegació a través de serveis de tercers. Aquesta web utilitza els següents serveis d'anàlisi de tercers:

 • Google analytics.
 • Pixel de Facebook.

Utilitzem aquesta informació per analitzar tendències, administrar el lloc web, rastrejar els moviments dels usuaris al voltant del lloc web i per recopilar informació demogràfica sobre la meva base d'usuaris en el seu conjunt.

Secret i seguretat de les dades.

https://www.milola.comhttps://www.milola.eshttps://www.milola.cat es compromet a l'ús i tractament de les dades personals dels usuaris incloses, respectant la seva confidencialitat, i a utilitzar-les d'acord amb la finalitat del mateix, així com a acomplir amb la seva obligació de guardar i adaptar totes les mesures per evitar l'alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzat, de conformitat amb el que estableix la normativa vigent de protecció de dades.

Aquest web inclou un certificat SSL. Es tracta d'un protocol de seguretat que fa que les teves dades viatgin de manera íntegra i segura, és a dir, la transmissió de les dades entre un servidor i usuari web, i en retroalimentació, és totalment xifrada o encriptada.

https://www.milola.comhttps://www.milola.eshttps://www.milola.cat, no pot garantir l'absoluta inexpugnabilitat de la xarxa Internet i per tant la violació de les dades mitjançant accessos fraudulents a ells per part de tercers.

Pel que fa a la confidencialitat del processament, Milola Gluten Free SL s'ha d'assegurar que qualsevol persona que estigui autoritzada per Milola Gluten Free per processar les dades del client (inclòs el seu personal, col·laboradors i prestadors), estarà sota l'obligació apropiada de confidencialitat (ja sigui un deure contractual o legal).

Quan es presenti qualsevol incident de seguretat, en adonar-se Milola Gluten Free SL, ha de notificar al Client sense demores indegudes i ha de proporcionar informació oportuna relacionada amb l'Incident de Seguretat tal com es conegui o quan el Client ho sol·liciti raonablement.

Exactitud i veracitat de les dades.

Com a usuari, ets l'únic responsable de la veracitat i correcció de les dades que facis arribar a https://www.milola.comhttps://www.milola.eshttps://www.milola.cat exonerant a Milola Gluten Free, de qualsevol responsabilitat referent a això.

Els usuaris garanteixen i responen, en qualsevol cas, de l'exactitud, vigència i autenticitat de les dades personals facilitades, i es comprometen a mantenir-les degudament actualitzades. L'usuari accepta proporcionar informació completa i correcta en el formulari de contacte o subscripció.

Acceptació i consentiment.

L'usuari declara haver estat informat de les condicions sobre protecció de dades de caràcter personal, acceptant i consentint el tractament dels mateixos per part de Milola Gluten Free SL en la forma i per a les finalitats indicades en aquesta política de privacitat.

Revocabilitat.

El consentiment prestat, tant pel tractament com per a la cessió de les dades dels interessats, és revocable en qualsevol moment comunicant-ho a Milola Gluten Free SL en els termes que estableix aquesta Política per a l'exercici dels drets ARCO. Aquesta revocació en cap cas tindrà caràcter retroactiu.

Canvis en la política de privacitat.

Milola Gluten Free SL es reserva el dret a modificar la present política per adaptar-la a novetats legislatives o jurisprudencials, així com a pràctiques de la indústria. En aquests supòsits, Milola Gluten Free SL anunciarà en aquesta pàgina els canvis introduïts amb raonable antelació a la seva posada en pràctica.

Correus comercials.

D'acord amb la LSSICE, https://www.milola.comhttps://www.milola.eshttps://www.milola.cat 

no realitza pràctiques de SPAM, pel que no envia correus comercials per via electrònica que no hagin estat prèviament sol·licitats o autoritzats per l'usuari. En conseqüència, a cada un dels formularis que hi ha hagut a la web, l'usuari té la possibilitat de donar el seu consentiment per rebre el butlletí, amb independència de la informació comercial puntualment sol·licitada.

D'acord amb el que disposa la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i de comerç electrònic, https://www.milola.comhttps://www.milola.eshttps://www.milola.cat es compromet a no enviar comunicacions de caràcter comercial sense identificar-les degudament.

Document revisat el 18-05-2018.

Politica de cookies

En aquest web recollim i utilitzem la informació segons indiquem en la nostra Política de Privacitat.

Una de les formes en les quals recollim informació és a través de l'ús de la tecnologia anomenada "cookies". A Milola Gluten Free SL, s'utilitzen cookies per a diverses coses.

Què és una cookie?

Una "cookie" és una petita quantitat de text que s'emmagatzema al navegador (com Chrome de Google o Safari d'Apple) quan navegues per la majoria dels llocs web.

Què NO és una cookie?

No és un virus, ni un troià, ni un cuc, ni spam, ni programa espia (spyware), ni obre finestres pop-up.

Quina informació emmagatzema una cookie?

Les cookies no solen emmagatzemar informació sensible sobre vostè, com targetes de crèdit o dades bancàries, fotografies o informació personal, etc. Les dades que guarden són de caràcter tècnic, estadístiques, preferències personals, personalització de continguts, etc.

El servidor web no li associa a vostè com a persona sinó al seu navegador web. De fet, si vostè navega habitualment amb el navegador Chrome i prova de navegar per la mateixa web amb el navegador Firefox, veurà que el web no s'adona que és vostè la mateixa persona perquè en realitat està associant la informació al navegador, no a la persona.

Quin tipus de cookies hi ha?

 • Cookies tècniques: Són les més elementals i permeten, entre altres coses, saber quan està navegant un humà o una aplicació automatitzada, quan navega un usuari anònim i un registrat, tasques bàsiques per al funcionament de qualsevol web dinàmica.
 • Cookies d'anàlisi: Recullen informació sobre el tipus de navegació que està realitzant, les seccions que més utilitza, productes consultats, franja horària d'ús, idioma, etc.
 • Cookies publicitàries: Mostren publicitat en funció de la seva navegació, el seu país de procedència, idioma, etc.

Què són les cookies pròpies i les de tercers?

Les cookies pròpies són les generades per la pàgina que està visitant i les de tercers són les generades per serveis o proveïdors externs com Mailchimp, Facebook, Twitter, Google Adsense, Instagram, etc.

Quines cookies utilitza aquesta web?

Aquesta web utilitza cookies de tercers. En aquest lloc web s'utilitzen les següents cookies que es detallen a continuació:

Cookies de tercers.

Aquesta web utilitza serveis d'anàlisi, concretament, Google Analytics per ajudar-nos a analitzar l'ús que fan els usuaris del lloc web i millorar la usabilitat del mateix, però en cap cas s'associen a dades que poguessin arribar a identificar l'usuari. Google Analytics, és un servei analític de web prestat per Google, Inc., L'usuari pot consultar aquí el tipus de cookies utilitzades per Google.

Milola Gluten Free és usuari de la plataforma de subministrament i allotjament de web Squarespace. A aquests efectes, els usos d'aquestes cookies pels sistemes mai estan sota control o gestió del responsable del web, poden canviar la seva funció en qualsevol moment, i entrar cookies noves. Es pot llegir la Política de Cookies de Squarespace aquí.

Les cookies de xarxes socials poden emmagatzemar-se en el seu navegador mentre navega per https://www.milola.comhttps://www.milola.eshttps://www.milola.cat per exemple, quan utilitza el botó de compartir continguts de https://www.milola.comhttps://www.milola.eshttps://www.milola.cat en alguna xarxa social..

A continuació tens informació sobre les cookies de les xarxes socials que utilitza aquesta web en les seves pròpies polítiques de cookies:

Portem a terme accions de remàrqueting amb Google AdWords, que utilitza les cookies per ajudar-nos a oferir anuncis en línia específicament basats en visites anteriors al nostre lloc web. Google utilitza aquesta informació per mostrar anuncis en diversos llocs web de tercers a través d'Internet. Aquestes cookies estan a punt d'expirar i no contenen informació que pugui identificar personalment. Si us plau, dirigeix-te a la Publicitat de Google Avís de Privacitat per obtenir més informació.

Portem a terme accions de remàrqueting mitjançant Facebook ads, que utilitza les cookies per ajudar-nos a oferir anuncis en línia específicament basats en visites anteriors al nostre lloc web.

Es poden eliminar les cookies?

Sí, i no només eliminar, també bloquejar, de forma general o particular per a un domini específic.

Per eliminar les cookies d'un lloc web ha d'anar a la configuració del seu navegador i allà podrà buscar les associades al domini en qüestió i procedir a la seva eliminació.

Més informació sobre les cookies

Pots consultar el reglament sobre cookies publicat per l'Agència Espanyola de Protecció de Dades en la seva "Guia sobre l'ús de les cookies" i obtenir més informació sobre les cookies a Internet, http://www.aboutcookies.org/

Si vols tenir un major control sobre la instal·lació de cookies, pots instal·lar programes o complements al teu navegador, coneguts com a eines de "Do Not Track" (no rastrejar), que li permetran escollir aquelles cookies que desitja permetre.

Aquesta política de cookies ha estat actualitzada per darrera vegada el 18-05-2018

AVÍS LEGAL I CONDICIONS D'ÚS

Si has arribat a aquest apartat de la nostra pàgina web, és perquè sens dubte t'interessa saber més sobre la relació que podem tenir en aquest espai. És a dir, conèixer les dades de la nostra activitat, la finalitat de la web, que informació del web utilitzem i què fem amb les teves dades, quins són els drets i obligacions que tenim tots dos i explicar-te quins són els nostres procediments per protegir les teves dades personals i el nostre compromís de confidencialitat.

Dades del Responsable.

 • Identitat del Responsable: Milola Gluten Free SL
 • Nom comercial: Milola Gluten Free SL
 • CIF: B66724998
 • Direcció: C. Manzanillo, 20, 08395, Sant Pol de Mar (Barcelona).
 • Correu electrònic: info@milola.com
 • Delegat de Protecció de Dades: Manuela Garcia Sánchez, contacte: manuela@milola.com.

En aquest espai, l'usuari podrà trobar tota la informació relativa als termes i condicions legals que defineixen les relacions entre els usuaris i nosaltres com a responsables d'aquesta web. Com a usuari, és important que coneguis aquests termes abans de continuar la teva navegació.

Milola Gluten Free SL, com a responsable d'aquesta web, assumeix el compromís de processar la informació dels seus usuaris i clients amb plenes garanties i complir amb els requisits nacionals i europeus que regulen la recopilació i ús de les dades personals dels seus usuaris.

Aquest web, per tant, compleix rigorosament amb La Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (LOPD), i amb el Reial Decret 1720/2007, de 21 de desembre, conegut com el Reglament de desenvolupament de la LOPD. Compleix també amb el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de 27 d'abril de 2016 relatiu a la protecció de les persones físiques (RGPD), així com amb la Llei 34/2002, d'11 de juliol, de serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE o LSSI).

Condicions generals d'ús.

Les presents condicions generals regulen l'ús (incloent-hi el mer accés) de les pàgines de web, integrants del lloc web de Milola Gluten Free SL, inclosos els continguts i serveis posats a disposició en elles. Tota persona que accedeixi a la web, https://www.milola.comhttps://www.milola.eshttps://www.milola.cat, d'ara endavant ("usuari") accepta sotmetre's a les Condicions Generals vigents en cada moment del portal https://www.milola.comhttps://www.milola.eshttps://www.milola.cat 

Dades personals que recaptem i com ho fem.

Tienes toda la información en la Política de Privacidad.

Compromisos y obligaciones de los usuarios.

L'usuari queda informat, i accepta, que l'accés a la present web no suposa, de cap manera, l'inici d'una relació comercial amb Milola Gluten Free SL. D'aquesta manera, l'usuari es compromet a utilitzar el lloc web, els seus serveis i continguts sense contravenir la legislació vigent, la bona fe i l'ordre públic.

Queda prohibit l'ús del web, amb fins il·lícits o lesius, o que, de qualsevol forma, puguin causar perjudici o impedir el normal funcionament del lloc web. Respecte dels continguts d'aquesta web, es prohibeix:

 • La seva reproducció, distribució o modificació, total o parcial, llevat que es compti amb la nostra autorització com a legítim titular;
 • Qualsevol vulneració dels drets del prestador o de nosaltres com a legítim titular;
 • La seva utilització per a fins comercials o publicitaris.

En la utilització del web, https://www.milola.comhttps://www.milola.eshttps://www.milola.catel usuario se compromete a no llevar a cabo ninguna conducta 'usuari es compromet a no dur a terme cap conducta que pogués danyar la imatge, els interessos i els drets de Milola Gluten Free o de tercers o que pogués danyar, inutilitzar o sobrecarregar el portal https://www.milola.comhttps://www.milola.eshttps://www.milola.cat o que impedís, de qualsevol forma, la normal utilització del web.

No obstant això, l'usuari ha de ser conscient que les mesures de seguretat dels sistemes informàtics a Internet no són enterament fiables i que, per tant https://www.milola.comhttps://www.milola.eshttps://www.milola.cat no pot garantir la inexistència de programari maliciós o altres elements que puguin produir alteracions en els sistemes informàtics (programari i maquinari) de l'usuari o en els seus documents electrònics i fitxers continguts en els mateixos encara que poso tots els mitjans necessaris i les mesures de seguretat oportunes per evitar la presència d'aquests elements nocius.

Mesures de seguretat.

Les dades personals comunicades per l'usuari a Milola Gluten Free SL. poden ser emmagatzemats en bases de dades automatitzades o no, la titularitat correspon en exclusiva a Milola Gluten Free SL. assumint aquesta totes les mesures d'índole tècnica, organitzativa i de seguretat que garanteixen la confidencialitat, integritat i qualitat de la informació continguda en les mateixes d'acord amb el que estableix la normativa vigent en protecció de dades. La comunicació entre els usuaris i https://www.milola.comhttps://www.milola.eshttps://www.milola.cat utilitza un canal segur, i les dades transmeses són xifrades gràcies a protocols https, per tant, garantim les millors condicions de seguretat perquè la confidencialitat dels usuaris estigui garantida.

Plataforma de resolució de conflictes.

Posem també a disposició dels usuaris la plataforma de resolució de litigis que facilita la Comissió Europea i que es troba disponible en el següent enllaç: http://ec.europa.eu/consumers/odr/

Derechos de propiedad intelectual e industrial.

En virtut del que disposen els articles 8 i 32.1, paràgraf segon, de la Llei de Propietat Intel·lectual, queden expressament prohibides la reproducció, la distribució i la comunicació pública, inclosa la seva modalitat de posada a disposició, de la totalitat o part dels continguts d'aquesta pàgina web, amb fins comercials, en qualsevol suport i per qualsevol mitjà tècnic, sense l'autorització de Milola Gluten Free SL. L'usuari es compromet a respectar els drets de Propietat Intel·lectual i Industrial titularitat de Milola Gluten Free SL.

L'usuari coneix i accepta que la totalitat del lloc web, contenint sense caràcter exhaustiu el text, programari, continguts (incloent-hi estructura, selecció, ordenació i presentació dels mateixos) podcast, fotografies, material audiovisual i gràfics, està protegida per marques, drets d'autor i altres drets legítims, d'acord amb els tractats internacionals en els quals Espanya és part i altres drets de propietat i lleis d'Espanya.

En el cas que un usuari o un tercer considerin que s'ha produït una violació dels seus legítims drets de propietat intel·lectual per la introducció d'un determinat contingut a la web, haurà de notificar aquesta circumstància a Milola Gluten Free SL. indicant:

 • Dades personals de l'interessat titular dels drets presumptament infringits, o indicar la representació amb la qual actua en cas que la reclamació la presenti un tercer diferent de l'interessat.
 • Assenyalar els continguts protegits pels drets de propietat intel·lectual i la seva ubicació a la web, l'acreditació dels drets de propietat intel·lectual assenyalats i declaració expressa en què l'interessat es responsabilitza de la veracitat de les informacions facilitades en la notificació.

Enllaços externs.

Les pàgines del web https://www.milola.comhttps://www.milola.eshttps://www.milola.cat proporciona enllaços a altres llocs web propis i continguts que són propietat de tercers com ara:

 • Eines
 • Recursos
 • Contingut d'altres blogs
 • Enllaços d'afiliats
 • Exclusió de garanties i responsable.

Exclusió de garanties i responsable.

Milola Gluten Free SL. no atorga cap garantia ni es fa responsable, en cap cas, dels danys i perjudicis de qualsevol naturalesa que es puguin derivar de:

 • La manca de disponibilitat, manteniment i efectiu funcionament del web, o dels seus serveis i continguts;
 • L'existència de malware, programes maliciosos o lesius en els continguts;
 • L'ús il·lícit, negligent, fraudulent o contrari a aquest Avís Legal;
 • La falta de licitud, qualitat, fiabilitat, utilitat i disponibilitat dels serveis prestats per tercers i posats a disposició dels usuaris al lloc web.
 • El prestador no es fa responsable en cap concepte dels danys que poguessin dimanar de l'ús il·legal o indegut de la present pàgina web.

Llei aplicable i jurisdicció.

Amb caràcter general les relacions entre Milola Gluten Free SL. amb els usuaris dels seus serveis telemàtics, presents en aquesta web es troben sotmeses a la legislació i jurisdicció espanyoles i als tribunals de Barcelona.

Contacte.

En cas que qualsevol usuari tingués algun dubte sobre aquestes Condicions legals o qualsevol comentari sobre el portal https://www.milola.comhttps://www.milola.eshttps://www.milola.cat, si us plau, dirigiu-vos a info@milola.com

L'avís legal ha estat actualitzat per darrera vegada el 18-05-2018.