Persones felices i brillants!

A les persones sense gluten (i plenes de gluten) els hi encanta Milola. A les empreses que distribueixen el nostre producte i als seus clients també.

Aquí va una selecció de paraules amables que han compartit amb nosaltres.

thumbs-up.png
 

Anna

"Em sento molt més lleugera quan menjo els vostres dolços!"

Sandra

“Noto que els nivells d'energia en els meus fills no es disparen quan mengen els vostres dolços, com passa quan mengen sucre refinat i productes processats"

Silvia

“Això no són dolços, això és menjar! Menjar de debò!"

M. L. B.

"Les vostres farines tenen tant de sabor, que ja no puc menjar d'altres."

A. C.

"Ara sé el que significa una digestió lleugera!"

Angela

"Amb vosaltres he après a apreciar que la llimona ha de saber a llimona, la taronja a taronja i la xocolata a xocolata. Això, i que un excés de sucre no hauria de tapar la resta de sabors. Vosaltres aconseguiu que tots els ingredients brillin i estiguin presents. M'encanta!"

Pilar

"Els meus fills es neguen a menjar altres cookies que no siguin les vostres."

A. López

"Mai deixeu de sorprendre'ns: pastanaga, ruibarbre, mano, gerds, maduixes, nabius, carabassa, cacau pur, saba d'auró, atzavara, taronja, llimona. Aquestes són les paraules que defineixen el Milola per a mi!

S. A.

"Cada vegada que algú em diu que no els hi agraden massa els dolços, els hi dic, vés al Milola! Perquè ara sé el que volen dir. No gaudeixen aquest assalt de sucre al paladar que experimentes amb la majoria de dolços, i sé que quan provin els vostres, no hi ha marxa enrere. I sempre funciona!"

Y. S.

"A mi, a diferència de molta gent, m'encanten els muffins. Sempre he comprat muffins, però tots sabien igual. I després vaig provar els vostres, i els vaig trobar tan bons i amb tants sabors diferents! Tenen tant de sabor. I saben sans i saludables!!!"

R. R.

"Sabor, sabor, sabor! Les vostres farines no són neutres, són tan saboroses! Els vostres dolços són deliciosos, humits, lleugers, suaus. I tenen tantes capes de sabor!"

S. M.

"Muffins fetes amb nabius? Nabius de debò! Res de coses químiques, cada ingredient està present, i ho notes, ho assaboreixes. Ja no puc prescindir d'elles."

Anna S.

"M'encanta la seva textura humida i el fet que pots notar cada ingredient. Estic enganxada a les muffins de vainilla amb xips de xocolata i a les de nabius!"