Cookies

És cert, les nostres galetes no contenen: gluten, làctics, sucre refinat, blat de moro, farina de soia, blat, greixos trans o mantega.

Han estat elaborades amb sucre integral de canya, i cereals integrals com ara el mill, el teff, l'arròs, la melca, el fajol, la civada - però el que proposem és més ambiciós.

Amb cada galeta volem desafiar limitacions, trencar barreres, desmantellar mites i construir ponts entre aquells que sofreixen alergies i els que no.

És aquest un objectiu elevat per a una pastisseria? Sens dubte. Ho hem aconseguit? SÍ.

Obre una caixa, prepara't una tassa de te, relaxa't i dóna-li una mossegada.

Ja veuràs.

galeta-sense-gluten-avellanes.jpg

AVELLANES I XIPS DE XOCOLATA

Ens agrada tant la xocolata que volíem trobar-li els millors amics. I per amics, ens referim a les avellanes torrades. Les nostres GALETES D'AVELLANA I XIPS DE XOCOLATA són el resultat d'una minuciosa recerca d'equilibri entre salut, benestar i passió per la gastronomia. Han estat elaborades amb temps lents i una gran dosi d'amor. Amb ingredients naturals, frescs i saborosos. Ah, i a més no tenen gluten, làctics, ni moltes altres coses que no són bones per a tu. Absolutament generoses — a cas no es tracta d'això?

Pots trobar totes les nostres galetes en dues perfectes presentacions: en caixes de nou unitats, o en opció individual. Ens agrada fer-te la vida fàcil.

Elaborades amb farines integrals de melca, mill, teff, fajol, i arròs, llinosa, fibra de psyllium, sucre integral de canya, oli de coco, avellanes i xips de xocolata negra. SENSE GLUTEN, SENSE LÀCTICS.

Doble Chocolate-Platano.jpg

DOBLE XOCOLATA I PLÀTAN — VEGANES

Les nostres GALETES DE DOBLE XOCOLATA I PLÀTAN són el resultat d'una minuciosa recerca d'equilibri entre salut, benestar i passió per la gastronomia. Han estat elaborades amb temps lents i una gran dosi d'amor. Amb ingredients naturals, frescs i saborosos. Ah, i a més no tenen gluten, làctics, ni moltes altres coses que no són bones per a tu. La riquesa del plàtan eleva aquest clàssic a un altre nivell. Són perfectes per compartir, així que intenta per tots els mitjans no devorar-les tu sol. Et desafiem.

Pots trobar totes les nostres galetes en dues perfectes presentacions: en caixes de nou unitats, o en opció individual. Ens agrada fer-te la vida fàcil.

Elaborades amb farines de melca, mill, teff, fajol, i arròs, llinosa, fibra de psyllium, cacau pur sense sucre, plàtan, sucre integral de canya, avellanes torrades, oli de coco, i xips de xocolata negra. SENSE GLUTEN, SENSE LÀCTICS, SENSE OU, VEGANES.

galeta-sense-gluten-taronja-ametlla.jpg

TARONJA, AMETLLA I CARDAMOMO

La GALETA DE TARONJA, AMETLLA I CARDAMOMO que estàs a punt de menjar ve amb tot i sedueix sense miraments. És el resultat d'una minuciosa cerca d'equilibri entre salut, benestar, i passió per la gastronomia. Ha estat elaborada amb temps lents i una gran dosi d'amor. Amb ingredients naturals, frescs i saborosos. Ah, i a més no té gluten, làctics, ni moltes altres coses que no són bones per a tu. La fragància de la ratlladura de taronja i el cardamom es combinen per elevar aquesta galeta a nous cims. És gairebé addictiva.

Pots trobar totes les nostres galetes en dues perfectes presentacions: en caixa de nou unitats, o en opció individual. Ens agrada fer-te la vida fàcil.

Elaborades amb farines integrals de melca, mill, teff, fajol, i arròs, llinosa, fibra de psyllium, sucre integral de canya, oli de coco, ratlladura de taronja, i molta ametlla! SENSE GLUTEN, SENSE LÀCTICS, SENSE SOJA.

Famburesa-Lima-Avena+ok+29+sep+19+lejos+pequen%CC%83a.jpg

CIVADA, LLIMA I GERDS

Cada GALETA DE CIVADA, LLIMA I GERDS és el resultat d'una minuciosa recerca d'equilibri entre salut, benestar, i passió per la gastronomia. Ha estat elaborada amb temps lents i una gran dosi d'amor. Amb ingredients naturals, frescs i saborosos. Ah, i a més no tenen gluten, làctics, ni moltes altres coses que no són bones per a tu. La refrescant barreja de llima i gerds sacsegen amb alegria els fonaments d'aquesta saludable galeta de civada. Acabem d'insinuar que són una opció perfecta per a l'esmorzar? Sí! Així és. Ja veus.

Pots trobar totes les nostres galetes en dues perfectes presentacions: en caixa de nou unitats, o en opció individual. Ens agrada fer-te la vida fàcil.

Elaborades amb farines integrals de civada, melca, mill, teff, fajol, i arròs, llinosa, fibra de psyllium, flocs de civada, sucre integral de canya, oli de coco, gerds, ratlladura i polpa de llima. SENSE GLUTEN, SENSE LÀCTICS, SENSE SOJA. 

galeta-sense-gluten-llimona-chia.jpg

LLIMONA I CHIA

La GALETA DE LLIMONA I CHIA que estàs a punt de menjar ho canvia tot. És el resultat d'una minuciosa recerca d'equilibri entre salut, benestar, i passió per la gastronomia. Ha estat elaborada amb temps lents i una gran dosi d'amor. Amb ingredients naturals, frescs i saborosos. Ah, i a més no té gluten, làctics, ni moltes altres coses que no són bones per a tu. Aquestes delicades galetes equilibren un sabor deliciós a cítrics amb el cruixent de les llavors de chia. Els amants de la llimona al·lucinaran.

Pots trobar totes les nostres galetes en dues perfectes presentacions: en caixa de nou unitats, o en opció individual. Ens agrada fer-te la vida fàcil.

Elaborades amb farines integrals de melca, mill, teff, fajol, i arròs, llinosa, fibra de psyllium, sucre integral de canya, oli de coco, ratlladura i polpa de llimona, I una generosa quantitat de llavors de chia. SENSE GLUTEN, SENSE LÀCTICS, SENSE SOJA.

galeta-sense-gluten-pastanaga.jpg

PASTANAGA ESPECIADA

Qui diu que la tradició no es pot ser millor? Les nostres GALETES DE PASTANAGA ESPECIADA són el resultat d'una minuciosa recerca d'equilibri entre salut, benestar, i passió per la gastronomia. Han estat elaborades amb temps lents i una gran dosi d'amor. Amb ingredients naturals, frescs i saborosos. Ah, i a més no tenen gluten, làctics, ni moltes altres coses que no són bones per a tu. Amb la dolçor de la pastanaga i la barreja perfecta d'espècies, saben a pastís de pastanaga cruixent. Una experiència llegendària.

Pots trobar totes les nostres galetes en dues perfectes presentacions: en caixa de nou unitats, o en opció individual. Ens agrada fer-te la vida fàcil.

Elaborades amb farines integrals de melca, mill, teff, fajol, i arròs, llinosa, fibra de psyllium, sucre integral de canya, oli de coco i molta, molta pastanaga. SENSE GLUTEN, SENSE LÀCTICS, SENSE SOJA.

Brownies & Blondies

Les nostres brownies i blondies són pràcticament un miracle.

Un dolç que tradicionalment es recolza en els làctics i la mantega, el pots trobar ara al Milola, lliure de la majoria dels ingredients que ens convé a tots evitar.

Elaborades amb oli d'oliva i de girasol, sense làctics, amb farines integrals com ara el mill, la melca, el teff, l'ametlla, les avellanes. Sense sucre refinat.

Plenes de nutrició i amb alt contingut de proteïnes vegetals. I per descomptat, sense gluten!

Gaudir mai ha estat més fàcil i lliure de remordiments!

BROWNIE INTEGRAL DE DOBLE XOCOLATA I AVELLANES

La nostra primera i millor creació, marca i distintiu de Milola des dels nostres inicis. Una versió que desafia el concepte tradicional d'aquest clàssic, i demostra que no hi ha límits per a una pastisseria curiosa i agosarada.

Aquest brownie ha estat batejat pels nostres clients com "el millor brownie del món" i, francament, qui som nosaltres per portar-los la contrària? Ric però lleuger, elaborat al 100% amb farina integral d'ametlla i melca. Amb avellanes torrades. Sense gluten, sense làctics, sense refinats. EL PARADÍS.

SENSE GLUTEN, SENSE LÀCTICS, 100% integral. 

BLONDIE INTEGRAL DE LLIMONA I LLAVORS DE ROSELLA

Llimona i llavors de rosella. Què més es pot dir? Crec que no existeix ningú a qui no l'apassioni aquesta combinació. La barreja de cítrics amb el cruixent de les llavors de rosella és tan perfecta que pràcticament sobren les paraules.

Excepte que l'ametlla mòlta li dóna a aquesta blondie una textura humida i suau, l'arròs integral, la melca, el mill i el teff afegeixen aquests encantadors tocs de sabor, i la polpa de llimona equilibra la dolçor de l'ametlla i realça tots els sabors. Brillant com un dia assolellat. SENSE GLUTEN, SENSE LÀCTICS, SENSE SOJA.  

BLONDIE INTEGRAL DE PASTANAGA ESPECIADA

Que sí, que estàs a dieta, en plena operació bikini. O simplement t'agrada menjar sa, cuidar la teva alimentació. Però reconeixes (com nosaltres), que et ve de gust un dolç de tant en tant. Alguna cosa lleugera, nutritiva, el més natural possible. No pateixis! Milola al rescat!

Aquesta blondie de pastanaga especiada t'ofereix justament això. Sana, amb contingut proteic alt, saborosa, endolcida de forma natural amb moltíssima pastanaga i un polsim de sucre integral de canya. És-pec-ta-cu-lar! SENSE GLUTEN, SENSE LÀCTICS, SENSE SOJA. 

mini-brownie-sin-gluten-vegana.jpg

MINI BROWNIE VEGANA

La versió vegana del nostre brownie, i un nou desafiament a les idees preconcebudes sobre la pastisseria saludable i nutritiva: no es pot demanar més sabor i riquesa, amb menys calories!

Aquesta bellesa està feta amb farines integrals de melca, mill, teff, fajol i arròs, llavors de lli, puré de plàtan, cacau pur sense edulcorar, i sucre integral de canya. La mossegada VEGANA perfecta. SENSE GLUTEN, SENSE LÀCTICS, SENSE OU. VEGANA.

Muffins

Les muffins són, potser, el producte que més passions desperta al Milola. I encara que mai deixa de sorprendre'ns l'entusiasme que mostren per elles, la veritat és que les nostres muffins són el reflex i el resultat de la nostra actitud davant de la pastisseria.


El primer producte en el qual vàrem treballar intensament per aconseguir l'equilibri entre sabor, nutrició i plaer que busquem cada dia en el nostre obrador, i la base sobre la qual hem construït tot el que fem. El resultat? Ningú millor per descriure-ho que els nostres clients.


Ah! I són sense gluten, sense làctics, amb cereals integrals i sucre integral de canya.

MUFFIN DE VAINILLA I XIPS DE XOCOLATA

Les ostres muffins són un caprici sense remordiments. Carregades de fibra i proteïna, nutrició i sabor. La mossegada perfecta per satisfer el desig de dolç. Amb farines integrals de mill, melca, arròs, teff, fajol, llinosa, i un toc de cardamom. Veritablement irresistibles. SENSE GLUTEN, SENSE LÀCTICS, SENSE SOJA.

MUFFIN DE DOBLE XOCOLATA

Mai podries endevinar en mossegar aquesta muffin que està repleta de cereals integrals i nutrició. I d'això es tracta: el nostre únic desig és que gaudeixis de la intensitat de sabor d'aquesta bellesa. De la resta ens encarreguem nosaltres. Estàs en bones mans. Gaudeix. SENSE GLUTEN, SENSE LÀCTICS.

MUFFIN DE NABIUS

Als nostres clients els hi agrada tant la muffin de nabius, que estem segurs que molts es casarien amb ella. :-) I és clar, a qui no li agraden els nabius? Els de debò, res d'aquests sabors artificials. Aquesta muffin és tota veritat. Carregada de fibra, proteïna vegetal, nutrició i el sabor dels nostres cereals integrals, la ratlladura de llimona, i per descomptat, les estrelles de la pel·lícula: els nabius. SENSE GLUTEN, SENSE LÀCTICS, SENSE SOJA.

MUFFIN DE CARABASSA ESPECIADA I TARONJA

Aquesta muffin és el sumun del menjar reconfortant. La ratlladura de taronja fa brillar les notes terroses del puré de carabassa, i les espècies li afegeixen aquest je ne sais quoi que fan que no puguis parar de menjar-les. MAI. Són massa bones. I mireu, ja no us explico quan sanes i nutritives són, perquè el sabor és massa espectacular per afegir res més. No em cregueu, proveu-les. SENSE GLUTEN, SENSE LÀCTICS, SENSE SOJA.

Pastissos

Amb els nostres pastissos és on ho donem tot. On deixem que la nostra creatividat s'elevi i assoleixi noves alçades. On ens enfrontem al desafiament més gran en la nostra recerca permanent d'equilibri entre salut i plaer, i on creiem que aconseguim l'èxit més gran.

Aquests pastissos estan carregats d'ingredients saludables, de nutrició i de sabor. Però també són delicats, sumptuosos, i una absoluta delícia. Els adorem. I ens sentim increíblement orgullosos de la dedicació, l'amor, l'atenció al detall, i l'estudi que invertim en aquestes belleses.

Tants clients ens diuen que ja no són capaços de gaudir de cap altre pastís! I ho entenem perfectament, perquè a nosaltres ens passa el mateix. Una vegada els proves, i experimentes la sensació de lleugeresa, amb l'explosió de sabor que aporten, no hi ha marxa enrera.

Així doncs, asseieu-vos, relaxeu-vos, i gaudiu.

pastis-pastanaga-sense-gluten.jpg

PASTÍS DE PASTANAGA I ESPÈCIES

El nostre gran clàssic, i el favorit dels nostres clients!

Amb farines integrals de melca, mill, teff, fajol, arròs. Amb la barreja perfecta d'espècies, amb nous i coco ratllat. I "la pièce de résistance", la cobertura de formatge, atzavara i vainilla que ens va fer famosos, suau, lleugera, única. Hi ha molts pastissos de pastanaga, però cap com el de Milola!

pastis-taronja-ametlla-sense-gluten.jpg

PASTEL DE TARONJA I AMETLLA

El nostre tribut particular a l'estimada Claudia Roden, i una manera d'honorar la riquesa i diversitat de la nostra història. Un pastís de tradició sefardí, sense farina, amb taronges senceres, flor del taronger, ametlla i atzavara. Banyat en xocolata negra. D'un equilibri únic. Sense sucre, sense làctics. Tot sabor i nutrició. L'elaboració d'aquest pastís ens produeix felicitat. Degustar-ho...fa que el temps es pari.

red-velvet-cake-sense-gluten.jpg

RED VELVET

Un pastís seductor i romàntic, d'un vermell intens i amb el sabor genuí del cacau pur. Vestit amb la nostra famosa cobertura de formatge, vainilla i atzavara. És tan estimat entre els clients de Milola, que recorren les distàncies que siguin necessàries per aconseguir-ho, amb un entusiasme per al qual els hi estem eternament agraïts. Sempre ens sorprèn la felicitat absoluta que produeix aquest pastís, i podríem gravar una pel·lícula amb totes les escenes que hem viscut al Milola amb aquest Red Velvet. Desperta veritables passions, i de vegades, fins i tot alguna baralla per qui se'n porta la porció més gran. :-) I com la resta dels nostres pastissos, està elaborat amb la nostra barreja de farines integrals.

sacher-sense-gluten.jpg

SACHER

La nostra Sacher ens ha brindat molts somriures i moments de satisfacció. Han estat uns quants els Xefs de gran reputació que l'han provat i no han pogut evitar deixar anar un improperi fruit de l'entusiasme. Perquè aquesta Sacher té un equilibri perfecte de sabors: la intensitat de la xocolata i les nostres farines integrals amb la lluentor d'un concentrat d'albercoc i atzavara que explota en el paladar. Que a més sigui lleuger, sense làctics, sense gluten, i amb sucre integral, els fa apreciar encara més el repte que ens marquem amb aquest clàssic elegant. I us he de dir un petit secret: sembla que quan els Rolling Stones venen a Barcelona, aprofiten per degustar la nostra Sacher. Shhhhhhhhhh....

tiramisu-cake-sense-gluten.jpg

PASTÍS DE XOCOLATA I TIRAMISÚ

La nostra versió d'un clàssic, amb alguns canvis que fan d'aquest un pastís molt especial. La base és un pa de pessic de cacau pur sense sucre i farines integrals sense gluten on predomina el teff, que combina deliciosament amb el cacau. El resultat és un pa de pessic humit i intens, i personalment, el meu favorit. A continuació ho banyem en un xarop de cafè, i ho vestim amb la nostra crema de formatge, atzavara, i cafè. És rodó. Tant i tant, que s'ha convertit en un dels preferits dels nostres clients italians. De vegades, atrevir-se a donar-li la volta a un clàssic té la seva recompensa. 

hummingbird-cake-sense-gluten.jpg

HUMMINGBIRD

Un pastís emblemàtic del sud dels Estats Units, que fa honor a la seva personalitat: plàtan, pinya, coco, nous pacanes, cobertura de formatge i atzavara...és descarat, no es priva de res, no demana permís i et sedueix sense miraments. Sabeu que Hummingbird vol dir Colibrí? Doncs aquest pastís és tant, tan deliciós que cantaràs com un colibrí! I si, la cobertura és la nostra cobertura de formatge i atzavara. La vostra favorita. Aquesta que ens demaneu que us venem en pots, per menjar-vos-la a cullerades? La mateixa. You're welcome.

pastis-xocolata-coco-sense-gluten.jpg

PASTÍS DE XOCOLATA I COCO

Ja sabeu que el coco és un d'aquests sabors pels quals no hi ha mitges tintes: o ens encanta, o ho rebutgem amb vehemència. Doncs bé, aquest pastís ha convertit en fans fervorosos a aquells que es negaven al coco categòricament. No hi ha molt més a dir. Perquè la combinació del nostre pa de pessic de xocolata preferit, amb aquesta mousse suau de coco sense làctics és absolutament celestial.

pastis-xocolata-gerds-sense-gluten.jpg

PASTÍS DE XOCOLATA I COCO

Des de petita buscava crear la versió saludable i adulta d'uns pastissets que menjàvem en la infància. I aquí està. El nostre pa de pessic de cacau i teff, una barreja perfecta de la qual no ens cansarem mai, farcit de melmelada de gerds, i vestit amb una mousse delicada de xocolata sense làctics. Provar-ho és estimar-ho.

pastis-llimona-merenga-sense-gluten

PASTÍS DE LLIMONA I MERENGA CARAMEL·LITZADA

Pa de pessic d'ametlla i ratlladura de llimona, farcit de la nostra curd de llimona vegana, i vestit amb la nostra merenga de sucre integral caramel·litzada. Mic drop!!

pastis-xocolata-fruits-vermells-sense-gluten.jpg

PASTÍS DE XOCOLATA I MOUSSE DE FRUITS VERMELLS

Aquest pastís és preciós, delicat i extraordinàriament saborós. La combinació del nostre pa de pessic de xocolata amb aquesta mousse de fruits vermells sense làctics és senzillament perfecta.

pastis-crema-xocolata-sense-gluten.jpg

PASTÍS DE CREMA PASTISSERA I MOUSSE DE XOCOLATA

Un pa de pessic de vainilla super lleuger, farcit d'una crema pastissera sense làctics, vestit amb una intensa mousse de xocolata sense làctics i ametlla garapinyada amb sucre integral. Sabors clàssics, actualitzats per satisfer la nostra filosofia de fer-ho tot més nutritiu, saludable, i saborós.

pastis-llimona-xocolata-sense-gluten.jpg

PASTÍS DE LLIMONA I XOCOLATA

Pa de pessic d'ametlla i llimona, amb una mousse suau i refrescant de llimona sense làctics, i banyat amb xocolata negra. D'aquestes barreges tan Miloleras que us encanten a tots. Perquè vivim per fer-vos feliços.

Pa

Pa que té gust de pa

Pa de fermentació lenta y llarga, que li permet desenvolupar tot el seu sabor

Amb farines integrals de melca, mill, arròs, teff

Ric en fibra. Pa nutritiu.

Però sobre tot, pa saborós.

focaccia-orenga-pa-sense-gluten

FOCACCIA AMB ORENGA

Focaccia amb el sabor intens i deliciós de les nostres farines integrals: mill, melca, teff, fajol, arròs, llinosa, psillium. Ric en fibra i proteïna vegetal. Però sobretot, ric en sabor. Us explico un secret: és tradició a l'obrador, quan fornegem focaccies, reservar-nos un parell. Tan aviat surten del forn, l'obrim, afegim un rajolí d'oli d'oliva verge, i això és tot el que necessitem per treballar feliços.

flauti-orenga-pa-sense-gluten

FLAUTÍ AMB ORENGA

Quan necessitem un format una mica més petit que la focaccia, el nostre flautí és la mida perfecta. Elaborat amb la nostra barreja de farines integrals: mill, melca, teff, fajol, arròs, llinosa, psyllium. Ric en fibra i proteïna vegetal. Fermentat lentament perquè desenvolupi tot el seu sabor, i perquè cuidi de la nostra salut digestiva.

focaccia-olives-pa-sense-gluten.jpg

FOCACCIA AMB OLIVES I ORENGA

La nostra fermentació lenta, i una generosa quantitat d'oliva verda li aporten a aquesta focaccia un sabor intens i deliciosament mediterrani. Elaborada amb la nostra nutritiva barreja de farines integrals: melca, mill, teff, fajol, arròs, llinosa, psillium.

flauti-olives-pa-sense-gluten.jpg

FLAUTÍ AMB OLIVA I ORENGA

La versió "petite" de la nostra focaccia d'olives i orenga. Una mida ideal per HORECA. Amb el sabor intens de la nostra nutritiva barreja de farines integrals: melca, mill, teff, fajol, arròs, llinosa, psillium. 

pa-motllo-sense-gluten.jpg

PA DE MOTLLE

El nostre pa de motlle té un èxit més que merescut entre els nostres clients. Té una escorça deliciosa, i una molla esponjosa i de sabor intens. Fermentat lentament durant dos dies, aquest pa és pa de debò. Elaborat amb la nostra nutritiva barreja de farines integrals: melca, mill, teff, fajol, arròs, llinosa, psillium. És perfecte fresc, torrat, i absolutament ideal per "torrijas" o "french toast".

panet-sense-gluten.jpg

PANET AMB LLAVORS DE ROSELLA

Mai més no poder gaudir d'una hamburguesa perquè el panet sense gluten es desfà en mil trossos. El nostre panet té sabor, textura, i consistència. És la mida ideal per a una bona hamburguesa, l'esmorzar o el berenar dels nens. Fermentat lentament, i elaborat amb la nostra barreja integral de farines: melca, mill, teff, fajol, arròs, llinosa, psillium. Ric en fibra i proteïna vegetal. Bon appetit!