El teu Milola

Tens un hotel, una botiga delicatessen, supermercat, restaurant o cafeteria? Tens una empresa de càtering, planifiques esdeveniments, o gestiones un menjador escolar?

Siguin quines siguin les teves necessitats Milola t'ajuda a satisfer a un ventall de clients molt més ampli.

 
Photo by {artist}/{collectionName} / Getty Images

Porta Milola als teus clients.

Menjar és un acte social, quelcom del que gaudim en companyia dels altres. Per aquesta raó, no podem seguir ignorant les necessitats de tanta gent.

Els hàbits alimentaris estan canviant. Cada vegada és més habitual trobar que els teus clients tenen requisits dietètics especials causats per intoleràncies alimentàries, al·lèrgies, o simplement perquè són més conscients de la seva salut. Es preocupen més per la nutrició — i busquen equilibrar plaer per la gastronomia amb el benestar.

Per aquesta raó elaborem productes que t'ajuden a satisfer a la teva moderna clientela. 

Vam obrir les nostres portes fa set anys amb un únic propòsit: crear un nou concepte en pastisseria. Galetes, brownies, muffins, pastissos i pans deliciosos, sorprenents i carregats de nutrició — aptes per a tothom. 

Amb més de 20 anys d'experiència, coneixem una abundant varietat de cereals mil·lenaris que són una fantàstica alternativa al blat. Que ofereixen un alt valor nutricional i una gamma de sabors de gran riquesa. I hem perfeccionat l'art d'aconseguir el final que desitgem en un dolç sense utilitzar sucres refinats o greixos hidrogenats i grasses trans.

Milola aconsegueix que la complicació desaparegui del teu plat.

Perquè sabem quan difícil és adaptar el teu menú a les diferents necessitats individuals, especialment evitant el risc de contaminació creuada, Milola t'ofereix delicioses i nutritives alternatives que et poden ajudar a satisfer les necessitats d'un ventall de clients més ampli. 

Milola Artisan Bakery Wholesale Accounts

A través d'una col·lecció acuradament seleccionada de galetes, brownies, muffins i pans (fets amb farines integrals sense gluten, sense sucre refinat, sense greixos trans, sense blat de moro, sense làctics, vegetarianes, amb opcions veganes, carregades de sabor i elaborades amb els ingredients més frescos). Els teus clients saltaran d'alegria.

Si desitges oferir als teus clients els productes de Milola, posa't en contacte amb nosaltres en: ventas@milola.com, per començar a treballar junts. Estem desitjant connectar amb tu.