ENCARA QUEDEN MADUIXES A LA VALLALTA, I TENIM LA RECEPTA PERFECTA PER A ELLES

Som afortunats per poder gaudir de la companyia d'amics amb els quals hem compartit molts anys de vivències a l'estranger, i als quals considerem família. Si a més resulta que Karl Petersson és un dels millors fotògrafs gastronòmics en el món, i s'ofereix a fer les fotos, perquè ja podeu imaginar l'estona tan bona que hem passat! A casa, envoltats dels petits de la família, amb maduixes que feia minuts eren a la terra.

Read More
APROFITA LA TEMPORADA DE CIRERES AMB AQUESTA SENZILLA RECEPTA.

Amb aquest bloc, cuinarem junts, si us ve de gust. Crearem tot tipus de receptes sense gluten. Òbviament, tot serà sense gluten, però explorarem també com cuinar sense làctics, per descomptat sense sucre refinat (ja sabeu que no entra en el nostre obrador). Farem receptes veganes, paleo, amb farines integrals, amb molta verdura i fruita. El que fem cada dia al Milola.

Read More
CAPRICIS SÍ, PERÒ SALUDABLES. ARTICLE AL MAGAZINE DIGITAL CLUB DEL GOURMET DEL CORTE INGLÉS.

Manuela té clar a qui es dirigeixen els seus productes: “A persones que volen gaudir de la gastronomia i gaudeixen dels moments que es donen al voltant d'una taula amb família i amics”. L'oferta de Milola suposa un canvi de paradigma i dóna la benvinguda a la contradicció que suposa el ser indulgents amb els nostres capritxos i, alhora, saludables. “Treballem per al client del segle XXI creant productes amb el ‘sense’ i el ‘amb’ què desitgen”, assegura Manuela. El procés d'elaboració de les galetes Milola és artesanal al 100 per cent. Vegetarianes, no contenen làctis i estan lliures de GMO (sigles, en anglès, que identifiquen als aliments genèticament modificats, també coneguts com a transgènics). Però el més important de tot és que estan boníssimes.

Read More
MENJAR BO I SENSE GLUTEN NO ÉS UNA UTOPIA. ENTREVISTA DE DINAHOSTING

Si alguna cosa s'aprèn creant un negoci, és que totes les peces del puzle són indispensables i igual d'importants. El teu equip no són sol les persones que has contractat per a treballar dins de la teva empresa. El teu equip és tot aquell que contribueix a fer que allò que ofereixes al món, arribi al consumidor de la millor manera possible. En l'era d'internet, el teu proveïdor d'allotjament és una peça clau, i nosaltres tenim la sort de comptar amb l'equip de Dinahosting, sempre disponibles per a ajudar-nos en qualsevol eventualitat.

Per això ens vam alegrar tant quan ens van triar per a aquestes xerrades sobre emprenedoria que ofereixen en el seu blog. Aquest és el resultat de la nostra conversa:

https://blog.dinahosting.com/milola-galletas-pasteles-sin-gluten/

Read More